ca

Hair Keratin
The site is the latest news about the best brand of keratin

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Keratin


Hair Keratin : En els últims anys és molt de moda fer el tractament de queratina al teu cabell. Per què són? la perruqueria i les empreses que els produeixen ens diuen que necessitem per reconstruir i redreçar el seu cabell, però es van? Ens asisstito per a una inicial alerta, perquè alguns productes redreçar contenen un percentatge de formaldehid que era perjudicial per a tots dos la perruqueria aplicat el tractament és per al client que enviat. Avui la Llei preveia restriccions d'aquests productes i estilistes de cabell més atent al cabell de la indústria notícies ho saben i van triar els productes que no són perjudicials. La queratina és una proteïna filamentosos que és un component estructural de pèl de la pell i les ungles. Es pot definir com el ciment que forma el blocs dels membres de la pell. En particular, el cabell i les ungles estan formades per millorar la keratins durs fer flexible i al mateix temps resistent a la tracció i trauma físic i químic. La indústria cosmètica ha creat en el laboratori de substàncies molt similar a la queratina per reconstruir el cabell i enfortir-los des de dins. El terme queratina és suggerent perquè suggereix que el cabell és tractada amb la mateixes proteïnes que formen l'estructura del cabell. Així que en els darrers anys s'han multiplicat els tractaments que són bons per al cabell, però la confusió és gran. Queratina en si mateix no pot posar en el pèl perquè la molècula és massa gran, poden aparèixer, en general, en menor mesura, en tractaments per al cabell, però s'associa generalment amb altres components, i són els que se suavitzen i tractar el cabell. Així que tingueu cura de preguntar el seu perruquer què és l'ingredient actiu de tractament està fent i si, a més de la queratina, conté altres substàncies, possiblement nocius.'

Encyclopaedic hair website

Hair Keratin capelli Hair Keratin acconciature Hair Keratin estetica Hair Keratin moda-capelli Hair Keratin salute Hair Keratin parrucchieri

Hair Keratin - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Keratin, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Keratin, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Keratin, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Keratin, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

14 Dec 18
 

Drawing inspiration from a variety of different decades and with a focus on the Seventies, RECOIL brings retro looks into the modern day and gives wearable updates on classic looks. Dark and light has been used to show contrast and create shadow and depth. This collection pushes boundaries and showcases a range of textures.

Collection: Recoil
Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

14 Dec 18
 

Ph: Barry Jeffrey
Make-up: Elizabeth Rita
Stylist: Magdalena Jacobs

hair-collections

13 Dec 18

Beauty bazar 2019

Sta per iniziare la distribuzione di

BEAUTY BAZAR 2019
LA VETRINA DEI MIGLIORI PRODOTTI PER L’HAIRSTYLING

Il catalogo di prodotti e accessori professionali
per Parrucchieri ed estetica.

Scopri tutte le rubriche divise nelle categorie:

 • FIERE: il calendario completo degli eventi internazionali dedicati alla bellezza
 • PHOTO-SHOOTING: oltre 300 immagini di moda-capelli
 • DOVE COMPRARE? : rubrica dedicata ai migliori grossisti di prodotti e accessori per capelli
 • Estetica: viso e corpo
 • Colorazione: Tinture ad ossidazione
 • Tono su tono: Shampoo Color- Colori Diretti - Riflessi duraturi
 • Decoloranti e Schiarenti
 • Ossidanti e Sviluppatori del Colore
 • Permanenti e Stiranti
 • Trattamenti e Cure
 • Gel e Finish
 • Prodotti e Formati Speciali
 • Accessori e Attrezzature
 • Arredamento e Design
 • Indirizzi utili

prenota

 

13 Dec 18
 

Collection: Ride

hair-collections

13 Dec 18
 

The Kroma collection identifies the purity and power of colour and it is freedom from white and grey, drawing parallel between the individual and individuality.

Collection: Kroma
Ph: John Rawson
Make-up: Maddie Austin
Stylist: Claire Frith

hair-collectionsEnter in Hair Keratin