hu

Hair Keratin
The site is the latest news about the best brand of keratin

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Keratin


Hair Keratin : Az elmúlt években van nagyon divatos a keratin kezelés a haj. Mi a céljuk? a fodrászok és a vállalatok, hogy azok előállítására mondja el, mi kell rekonstruálni és kiegyenesedik a hajad, de ezek? Mi asisstito első figyelmeztető, mert néhány hajkiegyenesítő termékek tartalmaznak formaldehidet, ami hátrányos mind a fodrász százalékában alkalmazzák a kezelés van a vevő, aki benyújtotta. Ma a jog előre látta, hogy ezeket a termékeket, és a haj stylist figyelmes ipar Hírek haj ők is tudják, és úgy döntenek a termékek, amelyek nem károsak. Keratin egy rostos fehérje, amely szerkezeti eleme bőr haj és a körmök. Lehet meghatározni, mint a cement, hogy formája a bőr függelékek építőkövei. Különösen, a haj és a körmök által alkotott kemény keratint fokozza, hogy nekik rugalmas, és ezzel időt, ellenáll a tapadást és a kémiai és fizikai trauma. A kozmetikai ipar létrehozta a laboratóriumi anyagok nagyon hasonlít a keratin a haj helyreállítása és megerősítése őket belülről. A ciklus keratin, szuggesztív, mert azt sugallja, hogy a haj kezelt azonos fehérjék alkotják a szerkezet a haj. Így az elmúlt években elszaporodtak a kezelések, hogy jó haj, de a zavar nagy. Keratin önmagában nem tesz a haj mert a molekula túl nagy, úgy tűnik, általában kisebb mértékben, a kezelések a haj, hogy, de rendszerint társítja az egyéb összetevők, és azok, akik kell egyenlíteni, és a haj kezelésére. Ezért legyünk óvatosak a fodrász kérdez, mi a kezelés, amit csinálsz, és ha, amellett, hogy a keratin hatóanyaga, más, esetleg ártalmas anyagokat tartalmaz.'

Encyclopaedic hair website

Hair Keratin capelli Hair Keratin acconciature Hair Keratin estetica Hair Keratin moda-capelli Hair Keratin salute Hair Keratin parrucchieri

Hair Keratin - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Keratin, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Keratin, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Keratin, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Keratin, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

14 Dec 18
 

Drawing inspiration from a variety of different decades and with a focus on the Seventies, RECOIL brings retro looks into the modern day and gives wearable updates on classic looks. Dark and light has been used to show contrast and create shadow and depth. This collection pushes boundaries and showcases a range of textures.

Collection: Recoil
Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

14 Dec 18
 

Ph: Barry Jeffrey
Make-up: Elizabeth Rita
Stylist: Magdalena Jacobs

hair-collections

13 Dec 18

Beauty bazar 2019

Sta per iniziare la distribuzione di

BEAUTY BAZAR 2019
LA VETRINA DEI MIGLIORI PRODOTTI PER L’HAIRSTYLING

Il catalogo di prodotti e accessori professionali
per Parrucchieri ed estetica.

Scopri tutte le rubriche divise nelle categorie:

 • FIERE: il calendario completo degli eventi internazionali dedicati alla bellezza
 • PHOTO-SHOOTING: oltre 300 immagini di moda-capelli
 • DOVE COMPRARE? : rubrica dedicata ai migliori grossisti di prodotti e accessori per capelli
 • Estetica: viso e corpo
 • Colorazione: Tinture ad ossidazione
 • Tono su tono: Shampoo Color- Colori Diretti - Riflessi duraturi
 • Decoloranti e Schiarenti
 • Ossidanti e Sviluppatori del Colore
 • Permanenti e Stiranti
 • Trattamenti e Cure
 • Gel e Finish
 • Prodotti e Formati Speciali
 • Accessori e Attrezzature
 • Arredamento e Design
 • Indirizzi utili

prenota

 

13 Dec 18
 

Collection: Ride

hair-collections

13 Dec 18
 

The Kroma collection identifies the purity and power of colour and it is freedom from white and grey, drawing parallel between the individual and individuality.

Collection: Kroma
Ph: John Rawson
Make-up: Maddie Austin
Stylist: Claire Frith

hair-collectionsEnter in Hair Keratin