sl

Hair Keratin
The site is the latest news about the best brand of keratin

itenesfrdeptruarbgcazhcsdaeletfafihihuidiwjakoltlvmsnlnoplroskslsvthtrukvi

Enter in Hair Keratin


Hair Keratin : V zadnjih letih je zelo v modi ali keratin zdravljenje za lase. Kaj so za? frizerji in podjetja, ki proizvajajo jih nam povejte, moramo rekonstruirati in ravnanje las, vendar pa bodo? Smo asisstito za začetno opozori, ker nekateri ravnalni izdelki vsebujejo odstotek formaldehid, ki je škodljiva za obe frizerski salon uporabljajo zdravljenje je za kupca, ki je predložil. Danes zakon predvidel omejitve teh proizvodov, in frizerjev več pozoren na industrijo novice las vedo to in izberejo proizvode, ki niso škodljive. Keratin je nitaste protein, ki je strukturni sestavni del kožo lase in nohte. Lahko opredeli kot cementa, da tvori gradniki priveski kože. Zlasti, lase in nohte oblikujejo s težko keratins povečanje da prilagodljiv in hkrati čas odporne na oprijem in kemičnih in fizičnih travm. Kozmetična industrija je ustvarila v laboratoriju snovi zelo podoben keratin za obnovo las in jih od znotraj. Izraz keratin je sugestivno, ker to predlaga, da las je z isto beljakovin, ki tvorijo strukturo las. Tako v zadnjih letih so pomnoži zdravljenja, ki so dobre za lase, vendar zmedo je super. Keratin, samo po sebi ni dal na lase, ker njene molekule je prevelika, se lahko pojavijo, običajno v manjši meri, v tretmaje za lase, vendar je običajno povezana z drugimi komponentami, in so tisti gladko in zdravljenje las. Zato bodite previdni svojim Hairstylist vprašati, kaj je aktivna sestavina zdravljenja počnete in če, poleg keratin, vsebuje druge snovi morda škodljivi.'

Encyclopaedic hair website

Hair Keratin capelli Hair Keratin acconciature Hair Keratin estetica Hair Keratin moda-capelli Hair Keratin salute Hair Keratin parrucchieri

Hair Keratin - Hairdressers hair health care in the salons of beauty and aesthetics, with hair style for fashion photos and sales of hair-hair care products.

Sections of Interest

Hair Keratin, hairdressers, hair, health, beauty salons, hair fashion photos, hairstyles, aesthetics, for sale, chat hair, hair loss treatment, hair loss, balayages, meches, shatush, deja-vu, Hair Keratin, Globelife, fair hair, brand hair products, hairdressing sector, companies dyes hair, professional hair products manufacturers, factory lines products for third parties, private label, hair accessories, retailers hairdresser products.
Hair Keratin, wholesale sellers hair products, dealers products for hairdressers, agents hairdressers, beauty salons, market research in the field of hair fashion, equipment for hairdressers, hair thickening, information hair, news hairdressing products, furniture stores hairstyle.
Hair Keratin, imports and exports, hairdressing supplies

Gossip & News

14 Dec 18
 

Drawing inspiration from a variety of different decades and with a focus on the Seventies, RECOIL brings retro looks into the modern day and gives wearable updates on classic looks. Dark and light has been used to show contrast and create shadow and depth. This collection pushes boundaries and showcases a range of textures.

Collection: Recoil
Ph: Ross Charles
Stylist: Ross Charles

hair-collections

14 Dec 18
 

Ph: Barry Jeffrey
Make-up: Elizabeth Rita
Stylist: Magdalena Jacobs

hair-collections

13 Dec 18

Beauty bazar 2019

Sta per iniziare la distribuzione di

BEAUTY BAZAR 2019
LA VETRINA DEI MIGLIORI PRODOTTI PER L’HAIRSTYLING

Il catalogo di prodotti e accessori professionali
per Parrucchieri ed estetica.

Scopri tutte le rubriche divise nelle categorie:

 • FIERE: il calendario completo degli eventi internazionali dedicati alla bellezza
 • PHOTO-SHOOTING: oltre 300 immagini di moda-capelli
 • DOVE COMPRARE? : rubrica dedicata ai migliori grossisti di prodotti e accessori per capelli
 • Estetica: viso e corpo
 • Colorazione: Tinture ad ossidazione
 • Tono su tono: Shampoo Color- Colori Diretti - Riflessi duraturi
 • Decoloranti e Schiarenti
 • Ossidanti e Sviluppatori del Colore
 • Permanenti e Stiranti
 • Trattamenti e Cure
 • Gel e Finish
 • Prodotti e Formati Speciali
 • Accessori e Attrezzature
 • Arredamento e Design
 • Indirizzi utili

prenota

 

13 Dec 18
 

Collection: Ride

hair-collections

13 Dec 18
 

The Kroma collection identifies the purity and power of colour and it is freedom from white and grey, drawing parallel between the individual and individuality.

Collection: Kroma
Ph: John Rawson
Make-up: Maddie Austin
Stylist: Claire Frith

hair-collectionsEnter in Hair Keratin