hairkeratin.net
El lloc és l'última notícia sobre la millor marca de queratina


Hairkeratin.net : El cabell de queratina és un tractament de bellesa s'ha posat de moda en els últims temps i altament publicitat per estilista de cabells i grans marques de la indústria cosmètica. Però si es fan productes equivocats, nocius i, sobretot, no certificat pot tenir greus inconvenients, com ara danys irreversibles en el cabell. En primer lloc, anem a començar dient que la queratina és una proteïna produïda pel cos i es troba en diverses parts del cos, com la pell, les ungles i el cabell. En aquests teixits, la queratina, i realitza moltes funcions importants, com per exemple la seva inflexió en la pell amb el col·lagen, gràcies a la qual es dóna l'elasticitat de la pell o la que es porta a terme en el cabell, com una proteïna responsable de la impermeabilització, resistència i resistència de l'estructura del cabell. I perquè tan important, que en els últims temps s'ha escoltat molt sobre els tractaments de queratina, també s'utilitza la perruqueria, en forma de xampús, màscares, condicionadors i sèrums comercialitzats per grans marques de cosmètics i marques especialitzades en productes per al cabell. El tractament de la queratina de la perruqueria es compon de diverses etapes: xampú per cabells secs amb alcalí i assecat de forma natural; Aplicació del producte fet de queratina amb secció de pinzell per secció; Plec amb raspall i assecador de cabells; Pas de la planxa plana; Esbandida els cabells; Aplicació d'una màscara nutritiva per mantenir-la durant 1 minut; Esbandida i després estil final.

Gossip & News
17 Jan 20

Charme & Beauty azienda leader di prodotti professionali per parrucchieri, in linea con il suo programma di formazione, propone un nuovo appuntamento con focus sulla COLORIMETRIA previsto per Lunedì 20 GENNAIO 2020 dalle 9.30 alle 18.00.

Il corso sarà condotto dal tecnico GIORGIO ALFIERI by Alfieri Artistic Group e sarà occasione di crescita ed aggiornamento per i parrucchieri, i quali si cimenteranno in tecniche diverse.

Per informazioni e prenotazioni:
FUSCO
Via Ferrante Imparato, 198 - San Giovanni a Teduccio - NAPOLI - Interno CM2

Telefono 081 5591850

17 Jan 20

From this year, COSME TOKYO will take place within COSME Week Tokyo.

10th COSME Week TOKYO will be held in January 20 (Monday) – 22 (Wednesday), 2020. At the 2020 edition, it will be the largest and most diversified in the show’s history welcoming 900 exhibitors from 35 countries including many national pavilions and 30,000 visitors.

What is COSME Week Tokyo? It's 10th COSME Week TOKYO gathers finished cosmetics products, ingredients, packaging, private label cosmetics and beauty & health foods, etc. The show consists of 3 specialised exhibitions (COSME Tokyo Osaka - COSMETECH Tokyo Osaka - INNER BEAUTY TOKYO) and the each exhibition will have synergetic effect as the show will get attention from whole beauty industry.

17 Jan 20
Ivan Rodriguez international hairstylist

Inspired by rebellion, the adolescent in search of her own identity, the one who seeks and dares to experiment in her search. The extra light blonde hair, a natural reflection, accompanies the collection.

Ph: Jell Loya
Make-Up: Thessa Peralta
Styling: Melissa Weeb

hair-collections

17 Jan 20
Kristijan Petek

Find put the latest hair collection, called “Living Hairv”, made by “Kristijan Petek” international hairstylist from UK.

Make up: Marko Žagar for KSFH
Photo: Dejan Nikolič for KSFH

hair-collections

17 Jan 20
Stevo salon & Academy team

Obsession is the latest Stevo hair team collection inspired by geometric precisionhaircuts and monochrome shades of hair, with individual sections colored in contrasting tones.The haircut is based on thin sections and precise cuts. The front hair is straight cut and short, medium length or long. The length of the hair is symmetrical or asymmetrical, the shapes are of different lengths.

Ph: Nenad Cakic
Make-up: Empera Atrizz
Stylis: Stevo

hair-collections

Encyclopedic hair website


Perruqueries tenir cura de la salut del cabell en els salons de bellesa i estètica, amb pentinats d'estil per a la moda-fotos del cabell i la venda de productes per al cabell cura.

Temes relacionats

Lèxic de perruqueries

Hairkeratin.net, perruqueries, cabells, salut, salons de bellesa, fotos de moda de cabells, pentinats, estètica, venda, cura de la calvície, Hairkeratin.net, caiguda del cabell, colorants, cremades de sol, balayages, meches, shatush, Deja-Vu, Hairkeratin.net, Globelife, saló de perruqueria, marques de productes per al cabell, sector de la perruqueria, les empreses de tints per al cabell, els fabricants de productes de perruqueria professional, fabrica línies amb tercers, Etiquetes privades, accessoris per al cabell, Hairkeratin.net, perruquers minoristes, venedors majoristes de productes per al cabell, els distribuïdors de productes de perruqueria, perruqueries, salons de bellesa, la investigació de mercat en la indústria de la moda del cabell, els equips de perruqueria, informació del cabell, informació del cabell, Hairkeratin.net, notícies productes de perruqueria, perruqueries de mobles, exportació d'importació, material de perruqueria

X

privacy
["01:11:31","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Hairkeratin.net' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - generale - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ca.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ca.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/hairkeratin.net\/ca.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - generale - impostata da: record da DB"]