hairkeratin.net
Laman web ini adalah berita terkini tentang jenama terbaik keratin


Hairkeratin.net : Rambut keratin adalah rawatan kecantikan telah menjadi bergaya dalam masa kebelakangan ini dan sangat publisiti oleh jurugaya rambut dan jenama besar industri kosmetik. Tetapi jika dilakukan produk yang salah, berbahaya dan terutamanya tidak disahkan boleh mempunyai kelemahan yang serius seperti kerosakan yang tidak dapat dipulihkan kepada rambut. Pertama, mari kita mulakan dengan mengatakan bahawa keratin adalah protein yang dihasilkan oleh badan dan terdapat dalam pelbagai bahagian badan seperti kulit, kuku dan rambut. Dalam tisu ini, keratin, dan melakukan banyak fungsi penting, seperti misalnya menukar kulit dengan kolagen terima kasih yang diberikan keanjalan kulit atau yang dijalankan di dalam rambut, sebagai protein yang bertanggungjawab untuk kalis air, kekuatan dan tentangan terhadap struktur rambut. Dan ' kerana begitu penting, bahawa pada masa kebelakangan ini terdapat banyak mendengar tentang rawatan keratin, juga menggunakan pendandan rambut, dalam bentuk syampu, topeng, Penghawa dan serums yang dipasarkan oleh jenama besar kosmetik dan jenama khusus dalam produk rambut. Rawatan keratin pendandan rambut terdiri daripada beberapa peringkat: syampu rambut kering dengan alkali dan pengeringan secara semulajadi; Penggunaan produk yang dibuat daripada keratin dengan Seksyen berus oleh Seksyen; Lipat dengan berus dan pengering rambut; Laluan besi leper; Rambut bilas; Pemakaian topeng yang menyuburkan untuk mengekalkannya selama 1 minit; Bilas dan kemudian penggayaan akhir.

Gossip & News
17 Jan 20

Charme & Beauty azienda leader di prodotti professionali per parrucchieri, in linea con il suo programma di formazione, propone un nuovo appuntamento con focus sulla COLORIMETRIA previsto per Lunedì 20 GENNAIO 2020 dalle 9.30 alle 18.00.

Il corso sarà condotto dal tecnico GIORGIO ALFIERI by Alfieri Artistic Group e sarà occasione di crescita ed aggiornamento per i parrucchieri, i quali si cimenteranno in tecniche diverse.

Per informazioni e prenotazioni:
FUSCO
Via Ferrante Imparato, 198 - San Giovanni a Teduccio - NAPOLI - Interno CM2

Telefono 081 5591850

17 Jan 20

From this year, COSME TOKYO will take place within COSME Week Tokyo.

10th COSME Week TOKYO will be held in January 20 (Monday) – 22 (Wednesday), 2020. At the 2020 edition, it will be the largest and most diversified in the show’s history welcoming 900 exhibitors from 35 countries including many national pavilions and 30,000 visitors.

What is COSME Week Tokyo? It's 10th COSME Week TOKYO gathers finished cosmetics products, ingredients, packaging, private label cosmetics and beauty & health foods, etc. The show consists of 3 specialised exhibitions (COSME Tokyo Osaka - COSMETECH Tokyo Osaka - INNER BEAUTY TOKYO) and the each exhibition will have synergetic effect as the show will get attention from whole beauty industry.

17 Jan 20
Ivan Rodriguez international hairstylist

Inspired by rebellion, the adolescent in search of her own identity, the one who seeks and dares to experiment in her search. The extra light blonde hair, a natural reflection, accompanies the collection.

Ph: Jell Loya
Make-Up: Thessa Peralta
Styling: Melissa Weeb

hair-collections

17 Jan 20
Kristijan Petek

Find put the latest hair collection, called “Living Hairv”, made by “Kristijan Petek” international hairstylist from UK.

Make up: Marko Žagar for KSFH
Photo: Dejan Nikolič for KSFH

hair-collections

17 Jan 20
Stevo salon & Academy team

Obsession is the latest Stevo hair team collection inspired by geometric precisionhaircuts and monochrome shades of hair, with individual sections colored in contrasting tones.The haircut is based on thin sections and precise cuts. The front hair is straight cut and short, medium length or long. The length of the hair is symmetrical or asymmetrical, the shapes are of different lengths.

Ph: Nenad Cakic
Make-up: Empera Atrizz
Stylis: Stevo

hair-collections

Encyclopedic hair website


Pendandan rambut menjaga kesihatan rambut di salon kecantikan dan estetik, dengan gaya rambut yang bergaya untuk foto rambut fesyen dan penjualan produk penjagaan rambut.

Topik berkaitan

Ikon lexpendandan rambut

Hairkeratin.net, pendandan rambut, rambut, Kesihatan, Salun Kecantikan, foto fesyen rambut, gaya rambut, estetika, jualan, botak penjagaan, Hairkeratin.net, rambut jatuh, pewarna, tompok matahari, balayages, meches, berkecai ush, Deja-Vu, Hairkeratin.net, Globelife, pendandan rambut yang adil, jenama produk rambut, sektor rambut, Syarikat pewarna rambut, pengilang produk rambut profesional, mengeluarkan talian dengan pihak ketiga, label peribadi, aksesori rambut, Hairkeratin.net, peruncit pendandan rambut, Pemborong produk rambut penjual, peniaga rambut produk, pendandan rambut, Salun Kecantikan, penyelidikan pasaran dalam industri fesyen rambut, peralatan persalinan rambut, maklumat rambut, maklumat rambut, Hairkeratin.net, berita produk pendandan rambut, perabot pendandan rambut, eksport import, alat pendandan rambut

X

privacy
["00:23:45","Questo debug si vede solo navigando dall IP 78.134.74.14 (ufficio)","str sql: SELECT * FROM DOMINI WHERE NOME = 'Hairkeratin.net' limit 0,1","categoriaImpostataDa: record da DB","Categoria - generale - impostata da: record da DB","linkEntraImpostatoDa: record DB","File da includere: \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ms.php","Valori di default impostate da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/categorie\/GENERALE\/ms.php","Valori impostati da - \/home\/cercooff\/public_html\/pagineBianche\/datiTraduzioni\/urls\/hairkeratin.net\/ms.php","stringa sql di selezione: SELECT NOME FROM `DOMINI` GROUP by NOME ORDER BY NOME","Categoria - generale - impostata da: record da DB"]